Skrbno izbrane torbice za vse priložnosti.

Izberite jezik

Družina ljubiteljic mode in lepega dizajna

Za Borseto.com stojimo Mari, Sonja in Brigita. Tri ženske, tri generacije ene družine.

Začetki naše zgodbe segajo skoraj 64 let nazaj, v leto 1954 ko je Marija Cestnik (naša mama) začela šivati oblačila po meri. Leta 1980 je odprla butik in nadaljevala s šivanjem po meri ter šivanjem lastne konfekcije. Butik je slovel po kvalitetnih materialih, kvalitetni izdelavi in sledenju svetovnim modnim smernicam. Uspešno zgodbo je nadaljevala skupaj s hčerko Sonjo.

Zaradi velikih družbenih sprememb, ki so se dogajale od leta 1990 dalje je bila točka preloma leto 2005, ko je sledilo zaprtje butika in preoblikovanje podjetja v trgovino z modnimi dodatki. Leto ali dve kasneje smo v trgovino ponovno pripeljali oblačila, tokrat že narejena in uvožena iz Italije. Kot družina smo vedno sledili trendom in iz tega se je s pomočjo mlajšega moškega in ženskega dela naše družine ter seveda z ekipo dobrih računalničarjev Šole prihodnosti razvila spletna trgovina Borseto.com.

Z leti ostaja celotna naša družina z vso podporno ekipo predana cilju najlepše izbire torbic, modnih dodatkov in oblačil, tako da je vsak izdelek, ki ga kupite pri nas (v spletni ali v fizični trgovini) osebno izbran s posebnim poudarkom na lepem dizajnu in kvalitetnem materialu.

Zato nam tudi naše stranke zaupate, za kar se vam iz srca zahvaljujemo.